Menno Borger
Menno Borger
14:42 25 Aug 19
Klantvriendelijk en gedreven in het zoeken naar de juiste auto. Nette VW Polo gekocht, inmiddels 60k mee gereden zonder problemen!
Bekijk alle beoordelingen

Inkoop

voor ieder een auto

Heeft u een mooie auto staan? Dan vinden wij hem vast en zeker ook mooi! Wij berekenen dan ook een mooie prijs voor uw auto!

Vul uw kenteken en persoonlijke gegevens in en voeg daarbij een aantal foto’s van de auto toe. Meerdere foto’s kunnen tegelijk geselecteerd worden of gesleept worden naar het veld voor foto’s.

Na het invullen van het onderstaande formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op omtrent de waarde van de auto.

Kijk hoeveel uw auto waard is:

Voldoet uw huidige auto niet meer of is het tijd voor een extra auto? Of gaat u misschien uw eerste auto kopen? In welke situatie u ook zit, bij Auto van der Heijden vindt u altijd de betrouwbare occasion die het beste bij u past.

U kunt zeven dagen per week bij ons een proefrit maken, een auto bezichtigen en een eventuele tenaamstelling regelen. Ja, u leest het goed. Al onze betrouwbare occasions kunnen direct met u mee. Ze hebben allemaal onderhoud gehad volgens schema, hebben een geldige APK en staan professioneel gepoetst voor u klaar.

ContactWebdesign Beter Vindbaar B.V.


┬ęCopyright Auto van der Heijden 2019