Menno Borger
Menno Borger
14:42 25 Aug 19
Klantvriendelijk en gedreven in het zoeken naar de juiste auto. Nette VW Polo gekocht, inmiddels 60k mee gereden zonder problemen!
Bekijk alle beoordelingen

Financiering

voor ieder een auto

Heeft u bij Auto van der Heijden de eerlijk geprijsde occasion gevonden die bij u past, maar is er op dit moment niet genoeg geld beschikbaar? Of wilt u dit liever achter de hand houden voor andere uitgaven? Geen nood! Financiering kan op dit soort momenten uitkomst bieden.

De auto wordt gefinancierd door een derde partij en u betaalt per maand een vast bedrag. U weet precies in hoeveel maanden u de auto volledig heeft afbetaald. Door te kiezen voor financiering betaalt u altijd extra geld in de vorm van rente. Hier staat tegenover dat u direct kunt gaan genieten van uw nieuwe auto. En u hoeft natuurlijk niet de volledige auto te financieren: met een financiering kunt u bijvoorbeeld ook die wat luxere auto kopen die net buiten uw budget valt.

Auto van der Heijden bemiddelt bij uw financiering Wij selecteren onze occasions met grote zorg en vinden het vanzelfsprekend dat u op ons kunt vertrouwen. Daarom bemiddelen wij ook graag bij de financiering van uw auto. Wij werken voor de financiering alleen samen met een betrouwbare financi├źle partner. Zo kunt u met een gerust hart met uw nieuwe auto kilometers gaan maken.

Afspraak maken

Voldoet uw huidige auto niet meer of is het tijd voor een extra auto? Of gaat u misschien uw eerste auto kopen? In welke situatie u ook zit, bij Auto van der Heijden vindt u altijd de betrouwbare occasion die het beste bij u past.

U kunt zeven dagen per week bij ons een proefrit maken, een auto bezichtigen en een eventuele tenaamstelling regelen. Ja, u leest het goed. Al onze betrouwbare occasions kunnen direct met u mee. Ze hebben allemaal onderhoud gehad volgens schema, hebben een geldige APK en staan professioneel gepoetst voor u klaar.

ContactWebdesign Beter Vindbaar B.V.


┬ęCopyright Auto van der Heijden 2019