Menno Borger
Menno Borger
14:42 25 Aug 19
Klantvriendelijk en gedreven in het zoeken naar de juiste auto. Nette VW Polo gekocht, inmiddels 60k mee gereden zonder problemen!
Bekijk alle beoordelingen

Over ons

voor ieder een auto

Een betrouwbare occasion tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij Auto van der Heijden aan het juiste adres.

Auto van der Heijden is een jong autobedrijf, maar met een ouderwets serviceniveau. Persoonlijk, betrouwbaar, kwalitatief hoogwaardig én met oog voor uw wensen: service, zoals service bedoeld is dus.

In 2017 gestart vanuit een passie voor auto’s, weten wij als geen ander dat het kopen van een auto vooral een leuke ervaring moet zijn. Bij Auto van der Heijden doen wij daar dan ook hard ons best voor. U kunt bij ons in Bakel terecht op het moment dat het u het beste uitkomt. Wij zijn 7 dagen per week beschikbaar voor een proefrit, bezichtiging of tenaamstelling. Uiteraard kunt u ervan op aan dat wij onze occasions met zorg selecteren op onder andere de kwaliteit, onderhoudshistorie en betrouwbaarheid van de kilometerstand.

Koopt u een scherp geprijsde occasion bij Auto van der Heijden, dan bent u zeker van nog heel wat jaren rijplezier!

Afspraak maken

Voldoet uw huidige auto niet meer of is het tijd voor een extra auto? Of gaat u misschien uw eerste auto kopen? In welke situatie u ook zit, bij Auto van der Heijden vindt u altijd de betrouwbare occasion die het beste bij u past.

U kunt zeven dagen per week bij ons een proefrit maken, een auto bezichtigen en een eventuele tenaamstelling regelen. Ja, u leest het goed. Al onze betrouwbare occasions kunnen direct met u mee. Ze hebben allemaal onderhoud gehad volgens schema, hebben een geldige APK en staan professioneel gepoetst voor u klaar.

ContactWebdesign Beter Vindbaar B.V.


©Copyright Auto van der Heijden 2019